OEJ2022
GETXO | Topaketa gastronomikoa

Ura, harria eta alea: Sukaldaritzako errezetak pasta ekologikoarekin

Getxoko Ingumen Aretoa
Topalekua:
Getxoko Ingumen Aretoa
2022/10/22
10:30etatik 13:30etara

Garapen Jasangarrirako Helburuak

1. Pobrezia desagerraraztea2. Goserik ez4. Kalitatezko hezkuntza5. Genero berdintasuna7. Energia irisgarria eta ez kutsagarria8. Lan duina eta hazkunde ekonomikoa9. Industria, berrikuntza eta azpiegitura10. Desberdintasunak murriztea15. Lehorreko ekosistemetako bizitza17. Helburuak lortzeko aliantzak
Informaziorako helbide elektronikoa: [email protected]
Informazioa: 688883596
Leku mugatuak
Gustoko duzu? Partekatu

Getxoko nekazaritzako eta sukaldaritzako ondarea bertako landaeta itsas sustraiekin estuki lotuta dago. Lehenengo hiriguneak sortu zirenetik, herritar gehienak nekazaritzan, arrantzan edo ehoketan aritzen ziren gehienbat. Tailer familar horretan, iragan horren isla den ondare naturala eta kulturala ezagutaraziko da, hala nola landazabal atlantikoko ekosistemak, bertako nekazaritza-barietateak edo Bolue bailarako antzinako errotak. Ondoren, bihi osoko pasta artisau-eran egiteko tailerra egongo da, eta produktu ekologikoak eta 0 kmkoak kontsumitzeak duen garrantzia azalduko, Txaramela Pasta-ren eskutik.

Jarduera gehiago

Gurekin kontaktuan jarri

Zalantzarik izatekotan gure taldearekin kontaktuan jarri kanak hauen bitartez:

944 066 340 telefono zenbakira, pozez erantzungo dizugu.

Idatzi
[email protected]