Indabak, babarrunak, “caraotas”, “fabes”, potxak, “caparrones”, “caricos”… Izen desberdinak elikagai berarentzat; Laukizko bizitzan funtsezkoa izan den elikagai berdinaren hainbat mota. Baina, nondik al dator produktu hau? Nola heldu zen Laukizera? Nola hazten da? Indaba mota ezberdinak ezagutuko ditugu gertutik, euren propietateak, eta prestatzeko modua. Gainera, Laukizko zenbait biztanlek euren indaba famatuak prestatzeko lantzen eta erabiltzen den mota eta prestatzeko sekretuak azalduko dizkigute. Amaitzeko, dastaketa izango dugu.

LAUKIZ | Mintzaldia eta dastaket

LAUKIZ: INDABA EZAUGARRI GISA

Aniztasun funtzional fisikoa duten pertsonentzat
Aniztasun funtzional sentsoriala (entzumena) duten pertsonentzat
Aniztasun funtzional intelektuala, kognitiboa, psikikoa duten pertsonentzat
Aniztasun funtzional sentsoriala (ikusmena) duten pertsonentzat
Zeinu hizkuntza
Laukizko Udala. Goiko Taberna Jatetxea.
Topalekua:
Lauaxeta plaza z/g
2021/10/09
Informazio: 946156612
Erreserba: 946156612

12:00etan.

Euskara, Gaztelera
Leku mugatuak
Gustoko duzu? Partekatu
Jarduera gehiago