Indabak, babarrunak, “caraotas”, “fabes”, potxak, “caparrones”, “caricos”… Izen desberdinak elikagai berarentzat; Laukizko bizitzan funtsezkoa izan den elikagai berdinaren hainbat mota. Baina, nondik al dator produktu hau? Nola heldu zen Laukizera? Nola hazten da? Indaba mota ezberdinak ezagutuko ditugu gertutik, euren propietateak, eta prestatzeko modua. Gainera, Laukizko zenbait biztanlek euren indaba famatuak prestatzeko lantzen eta erabiltzen den mota eta prestatzeko sekretuak azalduko dizkigute. Amaitzeko, dastaketa izango dugu.
LAUKIZ | Mintzaldia eta dastaket
LAUKIZ: INDABA EZAUGARRI GISA





Laukizko Udala. Goiko Taberna Jatetxea.
Topalekua:
Lauaxeta plaza z/g
Lauaxeta plaza z/g
12:00etan.
Euskara, Gaztelera
Leku mugatuak
Please enter the start date
Gustoko duzu? Partekatu