Lope García de Salazarrek udazkeneko hilabeteei aurre egiteko bere “Bienandanzas e Fortunas”-etan gomendatzen zituen elikatzeko aholkuen harira,Gaztelu eta bere ohiko bizilagunen historiara hurbiltzeko beste era bat proposatzen dizuegu, gastronomiaren bitartez hain zuzen ere. Alde batetik, Pedro Castaños paleontologoak Salazartarren elikaduraren berezitasunekin harrituko gaitu. Era berean, Juan Manuel González Cembellin historialariak aholkaturik, Crosta Ogitegiko ogiaren artisaua den Roberto Fernándezek erdi aroko mokadu gozo-gozoa prestatuko du.

MUSKIZ | Solasaldia eta dastaketa

LOPEREN DIETA: MUÑATONES GUSTU GUZTIENTZAT

El Pobaleko Burdinola. Muskizko Udala. Petronor.
Topalekua:
Castillo de Muñatones
2021/10/17
Informazio: 629271516
Erreserba: 629271516

12:00etatik 14:00etara.

Gaztelera
Hay plazas limitadas
Gustoko duzu? Partekatu
Jarduera gehiago