Lope García de Salazarrek udazkeneko hilabeteei aurre egiteko bere “Bienandanzas e Fortunas”-etan gomendatzen zituen elikatzeko aholkuen harira,Gaztelu eta bere ohiko bizilagunen historiara hurbiltzeko beste era bat proposatzen dizuegu, gastronomiaren bitartez hain zuzen ere. Alde batetik, Pedro Castaños paleontologoak Salazartarren elikaduraren berezitasunekin harrituko gaitu. Era berean, Juan Manuel González Cembellin historialariak aholkaturik, Crosta Ogitegiko ogiaren artisaua den Roberto Fernándezek erdi aroko mokadu gozo-gozoa prestatuko du.
MUSKIZ | Solasaldia eta dastaketa
LOPEREN DIETA: MUÑATONES GUSTU GUZTIENTZAT
El Pobaleko Burdinola. Muskizko Udala. Petronor.
Topalekua:
Castillo de Muñatones
Castillo de Muñatones
12:00etatik 14:00etara.
Gaztelera
Hay plazas limitadas
Please enter the start date
Gustoko duzu? Partekatu