Cookien doitzea
Web-orri honek, https://ondareabizkaia.eus (aurrerantzean, “Webgunea”), nabigazioaren bidez eta zerbitzuaren hartzailearen IP helbidearen bidez nabigazioaren beraren jarraipena egiteko tresnak erabiltzen ditu; honela, zerbitzuak edo haren funtzionamendu teknikoa hobetzeko eta bermatzeko, beste erabiltzaile batzuengandik bereizteko eta nabigazio-ohiturak aztertzeko.

Cookien politika honen helburua da erabiltzen ditugun cookien funtzionamenduari eta erabilgarritasunei buruzko informazio argi eta zehatza ematea.
 
Always Active

Erabiltzaileak webgune, plataforma edo aplikazio batean nabigatzea ahalbidetzen dute, baita horietan dauden aukera edo zerbitzu desberdinak erabiltzea ere; hala nola, trafikoa kontrolatzea eta datuak komunikatzea, saioa identifikatzea, sarrera mugatua duten ataletan sartzea, ekimen batean izena emateko edo parte hartzeko eskaera egitea, hedapenerako bideoak edo soinua daukaten edukia gordetzea edo sare sozialen bidez edukiak partekatzea.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

Erabiltzaile kopurua zenbatzea ahalbidetzen dute, baita nabigazioaren neurketa eta analisi estatistikoa egitea ere. Horren helburua eskura dauden zerbitzuak hobetzea da. Propioak edo hirugarren batenak izan daitezke.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

Ibilbide gidatua Juanjo Hidalgo historialariaren eskutik.

Bakioko txakolin ekoizpenak XIX. mendearen amaierako izurriteen garaitik bizirik iraun zuen, eta etxekoen beharrak hornitzeko gai zen; gainera, etxeko ekonomiaren osagarri bat sortu zuen, Bilboko inguruko taberna-baserrietakoei ardoa salduz. Udalerriko landa-paisaian oraindik ere irauten duen tradizioaren mahasti-aztarna arakatzen saiatuko gara.

Ibilbidea Txakolin Museoa-Txakolingunean hasiko dugu, eta leku berean bukatuko dugu, txakolina dastatuz, museoaren tradizioarekin jarraituz.

 

 

Oharra: 4 km-ko ibilbidea, 120 m-ko desnibela, zailtasun txikiko bidea. Ekarri oinetako egokiak eta jantzi erosoak. Bidea eta
errepidea asfaltozkoak dira, eta bide-zati bat, lurrezkoa. Iraupena: 3 ordu inguru

PLAZA AGORTUAK

Tags: BAKIO
Ekintza mota

Lehorreko eta itsasoko bideak Bakioko mahats-parretatik ibilbide gidatua

Date

2024 Urriak 26
Amaituta
10:30 am

TOPAGUNEA

Txakolin Museoa – Txakolingunea

Ekintzaren hizkuntza

Gaztelera

INFORMAZIO ETA ERRESERBAK

946 028 513; txakolingunea@bizkaia.eus Leku mugatua.

ANTOLATZAILEA

Txakolin Museoa – Txakolingunea
Sold out!

Itxarote-zerrenda

Itxaron-zerrendan lehen pertsona zara